Završetak jesenjeg dela takmičenja za košarkašice Srem-a

0

ŽKK Srem – ŽKK Sivac 53:65 (8:10, 14:20, 16:18, 15:17)

Na završetku jesenjeg dela takmičenja u okviru Druge košarkaške lige sever grupa B košarkašice ŽKK Srem-a zabeležile su još jedan poraz ovaj put protiv ekipe ŽKK Sivac. Mada rezultatski sezona izgleda veoma loše po ekipu Srema ne sme se zaboraviti da je samo sticajem okolnosti ova veoma mlada ekipa bila prinuđena da igra u gotovo elitnom takmičenju protiv jakih protivnika među kojima je i beogradski Partizan prošlogodišnji vicešampion Srbije.

Igrajući sa igračicama među kojima je bilo i devojčica koje su 2001. godište ŽKK Srem je mogao samo da uči. Ipak je polusezona dragocena jer su se u seniorskoj konkurenciji oprobale dve veoma mlade igračice Nadoveza i Zec pred kojima je sjajna košarkaška budućnost a tu su i druge perspektivne igračice. Verujemo da je pred ovim timom bolje proleće. U utakmici protiv Sivca najbolje igračice su svakako bile Nadoveza i Plavšić. Najbolji strelac sa 14 koševa bila je Nadoveza.

ŽKK Srem: Pantić D, Ninković J, Teodosić V, Babić Ž, Zec I, Alargić L, Cikuša M, Kostadinović A, Plavšić T, Petrović M, Nadoveza O, Herceg N, trener Milošević Nikola.

Podeli.

Ostavite komentar

9 − one =

Created by smartcode