Vladimir Jocić novi trener mitrovačkog Radničkog.

0

Jocić Vladimir nekadašnji centarfor beogradskog Patrizana, novi je trener FK Radnički iz Sremske Mitrovice. To je najnovija vest iz tabora Hesneraca.

U subotu pre podne Željko Borovac, član uprave Radničkog, saopštio je vest o novom treneru navijačima i simpatizerima hesnerskog kluba.

Posle teškog poraza od Crvene Zvezde u Novom Sadu od 5:0, dosadašnji trener Darko Baljak podneo je ostavku.

Uprava Radničkog obavila je razgovor sa četvoricom trenera. Dragan Mojić zbog pruzetih obaveza nije mogao da prihavti poziv. Željko Dime Dimitrić nije imao potrebnu licencu. Dosadašnji pomoćnik, Budimir Budiša Mitrović nije prihvatio ponuđeni izazov.

Novoizabrani terener Jocić Vladimir, poznati trener mnogih sremskih kubova, trenutno je vodi Rudar iz Vrdnika.
Popularni Jocke će pokušati da spase crveno-beli brod i da ga dovede u luku spasa. Prvi trening je zakazan za ponedeljak 17. aprila.

U klubu je stabilna situacija i Radnički se i dalje uspešno takmiči na 4 fronta. Prvi tim, omladinci, kadeti i pioniri vredno treniraju i igraju svoje prvenstvene utakmice.

Agilna uprava na čelu sa predsednikom Lončarevićem, direktorom Stojkovićem, generalnim sekretarom Macanovićem i sekretrom stručnog štaba Nenićem, direktorom stadiona Borovcem, lavovski se bori da obezbedi finansijska sredstva i uslove kako bi klub mogao normalno da funkcioniše.
U subotu 22. aprila Radnički gostuje u Zrenjaninu. Posle 38 godina Hesnerci ponovo gostuju zrenjaniskom Radničkom, gde će odigrati važnu utakmicu u borbi za opstanak u Srpskoj ligi grupa Vojvodina.
Ova dva radnička kluba su se poslednji put su se sastala u prvenstvu Vojvođanske lige 1968/69. U Hesni mitrovački Radnički je pobedio sa 2:1, a u Zrenjaninu izgubio je 4:0.

Interesantno je da od klubova koji su se takmičili u prvenstvu Vojvođanske lige(treća liga)
1968/69. sada su samo 5 klubova u takmičenju i to: Bačka (Subotica), Topola (B. Topola), Vršac, Radnički(Zrenjanin) i Radnički (Sr. Mitrovica).

Fudbaleri Radničkog će imati podršku navijača koji će organizovano putovati u Zrenjanin.
Slobodan Bata Lakatoš i Jovica Steviće če predvoditi navijače Radničkog, koji će dati podršku i fudbalerima, stručnom štabu i upravi, na teškom i važnom gostovanju u Zrenjaniu.

Podeli.

Ostavite komentar

10 + 19 =

Created by smartcode