Vanredna skupština FK Železničar iz Inđije

0

Fudbalski klub Železničar iz Inđije se neočekivano našao pred Vanrednom Izbornom Skupštinom kluba.

Posle sjajnih rezultata kluba na svim poljima očekivalo se da će ovaj klub nastaviti sa postojećom Upravom na putu novog uspeha. Svi su jednoglasno, kako Uprava tako stručni štab i igrači željno iščekivali nastavak proletne sezone da se samo potvrdi ono što je u jeseni 2016.godine urađeno. Sve je teklo po planu do polufinalne utakmice Kupa Srbije na području Srema i tu je nastao problem. Uprava se na neki način podelila, nastalo je preglasavanje oko nastupa na utakmici sa ekipom Omladinca i potom su usledile ostavke.

Kako je to bila polovina od ukupnog sastava Uprave kluba, morala je da se sazove Vanredna Skupština koja je ujedno bila i Izborna. Ipak o svemu najbolje govore reči, starog – novog predsednika Upravnog odbora, Ognjena Bandulaje,

„Vanredna Skupština FK Železničar je sazvana iz razloga što je više od tri člana uprave Upravnog odbora podnelo ostavke, iz procesno – pravnih razloga je morala da se održi ova Vanredna Skupština. Gde su razrešeni predsednik i članovi Upravnog odbora i imenovan je novi-stari predsednik i novi članovi Upravnog odbora, kako bi imali legalnost i legitimitet u radu“.

O narednim planovima predsednik kluba kaže,

„Fudbalski klub Železničar nastravlja da funkcioniše, funkcionisao je i u prošlosti, funkcionisaće i u budućnosti i ne može da zavisi ni od jednog pojedinca. Ambicije Fudbalskog kluba Železničar ostaju iste. To je petnaest utakmica i petnaest pobeda u prolećnom delu Druge Sremske lige, plasman u Sremsku ligu i ako bog da borba za sam vrh tabele i zašto da ne, napad na Vojvođansku ligu“.

U ovom trenutku su povučeni neki iznuđeni potezi, kada može da se očekuje imenovanje prevashodno šefa stručnog štaba ?

„U ovom trenutku smo povukli iznuđen potez da do imenovanja novog šefa stručnog štaba, funkciju stručnog štaba vode, član Upravnog odbora zadužen za sportska pitanja Borislav Naić i pomoćni trener Batalo Bojan. Oni će voditi Fudbalski klub Železničar do imenovanja novog šefa stručnog štaba. Svakako da nam je želja da to bude što pre, ali nećemo žuriti sa ovom odlukom iz prostog razloga što imamo dobru zalihu bodova i vrlo malo nam fali do plasmana u Sremsku ligu“.

Podeli.

Ostavite komentar

4 × 4 =

Created by smartcode