Uspešan „Dan fudbala“ u Noćaju

0

Proteklog vikenda, na terenu „FK Zmaj – Noćaj“ održan je „Dan fudbala“, gde je odigrano 3 prijateljske utakmice.

U prvoj utakmici sastali su se „Omladinska škola fudbala Grole Noćaj“ i „Omladinska škola fudbala Gorki Glušci“. Gluščani su bili za nijasnu uspešniji i slavili su rezultatom 3:5. Dečaci su pokazali raznovrsnu igru sa mnoštvom prilika na obe strane, tako i da su Noćajci slavili, ne bi bilo nezasluženo. Po prikazanoj igri i Glušci i Noćaj ne moraju da brinu za budućnost fudbala u njihovom selu.

Druga utakmica bila je između omladinaca Noćaja i omladinaca Budućnosti iz Salaša Noćajskog. Duel velikih drugova i prijatelja, gde je desetak fudbalera prikazalo takvu igru da uveliko mogu da budu provtimci. Drugovi van terena, ali na terenu su bili pravi borci. Utakmica je bila fer i korektna. Na startu utakmice uspešniji su bili Noćajci, gde su iz 2 kontranapada veoma lako savladali golmana Budućnosti, za vođstvo od 2:0. U nastavku su se trgli i Salaščani, konsolidovali su svoje redove i do kraja utakmice uspeli su da preokrenu rezultat na 3:5. Oba trenera isprobala su sve igrače koje imaju na raspolaganju.

Treća utakmica između veterana Noćaja i ekipe „Domis enterijeri“ bila je odložena za ponedeljak, zbog subotnjeg „Večitog derbija“ između Partizana i Crvene zvezde. Ovo je već tradicionalna utakmica 2 ekipe, a po prikazanoj igri neki igrači i dan danas mogu da igraju takmičarske utakmice. Rezultat je bio u drugom planu, ali spomenućemo da je ekipa „Domisa“ pobedila rezultatom 3:5. Predsednik „FK Noćaj“, Nebojša Ognjenović čak se našalio na račun svog velikog prijatelja direktora „Domis enterijera“ Radiše Nikolića, da su morali da ih puste da pobede, kako bi im ponovo došli u goste i odigrali meč sa njima. Naravno druženje posle utakmice je nastavljeno u prostorijama kluba.

Podeli.

Ostavite komentar

9 + 14 =

Created by smartcode