Ubedljiva pobeda rukometaša „Srem SM“ nad favorizovanom RK „Hercegovinom“

0

U poslednjoj utakmici 9 kola Prve Rukometne Lige Srbije, grupa Sever, domaća ekipa RK „Srem SM“ deklasirala je trećeplasiranu ekipu na tabeli, RK „Hercegovina“ iz Sečnja i vezali dve pobede, jednu iz gostovanja i jednu na domaćem terenu.

Već u prvim minutama domaći igrači su svima pokazali da su se ozbiljno pripremili za ovu utakmicu. Sve je bilo na mestu na ovoj utakmici, odlična igra u odbrani, lepršava igra u napadu kao i sigurna realizacija su gostima zadali ogromne muke. Fizički jači gostujući igrači su se nadali laganoj pobedi, ali taktika trenera Drče im to nije dozvolila.

Utakmicu je otvorio Mauković sa tri uzastopna gola u prvim minutama i tako nagovestio tok meča. Sve je išlo lepo za domaćine, raspucali su se Krstić i Maričić, a sigurnim odbranama Petrovića na golu zaustavljena je jedna od efikasnijih ekipa u ligi. Na poluvreme se otišlo sa prednošću od pet golova koja je možda demoralisala gostujuću ekipu. Krenuli su silovito, ali bekovski tandem Maričić-Jojić su održavali rezultatsku prednost. Gosti nisu dozvoljavali veći beg domaćina, ali u pedesetom minutu domaći igrači postižu četiri brza gola i tako dolaze do neuhvatljivih +9 i stavljaju tačku na ovu utakmicu. Do kraja je ta razlika porasla na ukupnih 34:24 za naše Sremce.

Za ekipu „Srem SM“ nastupali:
Matić M, Bosančić N, Marjanović M. 2, Maričić S 7 (igrač utakmice), Dobričić S 1, Mauković D 7, Vukelić M 2, Mišković S 1, Krstić M 6, Petrović S, Marjanović Z. M. 2, Jojić S 5 i Varmeđa D 1. Na klupi: trener Drča Dušan, Milutinović Đorđe i Stilin Bojan

Za ekipu Hercegovina“ nastupali: Miladinov D 4, Komar B 4, Sovrlić D, Meljanac M 2, Zubac F 3, Andrijašević G 4, Čorlija D, Jelača N, Popara M 1, Aćimović B, Milošević V 3, Novaković O, Sebastijanov N 2, Pungul I, Aćimović P 1 i Babić B. Na klupi: trener Ivković Darko i Denda Igor

Pogledajte golove sa utakmice:

Podeli.

Ostavite komentar

13 − 7 =

Created by smartcode