Tri igrača Deusa na spisku reprezentativaca

0

Selektor futsal reprezentacije Srbije Goran Ivančić pozvao je 15 igrača na koje računa za prijateljske utakmice sa Francuskom, od kojih će se jedna igrati u Beogradu, a druga u Smederevu.

Ivančić je posle dve prijateljske utakmice sa Holandijom, koje su mu bile prve na klupi nacionalnog, odlučio da za duel sa Francuskom pozove najbolje igrače koje Srbija trenutno ima.

Na spisku se nalaze sledeći igrači:

golmani: Nemanja Momčilović (Ekonomac, Kragujevac) i Stefan Filipović (FON, Beograd)

Igrači: Dragan Tomić (Deus, Sremska Mitrovica), Jovan Lazarević (Euromotus, Beograd), Miloš Simić (Informatika, Rumunija), Andrija Stanković (FON, Beograd), Aleksandar Živanović (Deus, Sremska Mitrovica), Darko Ristić (Ekonomac, Kragujevac), Slobodan Rajčević (Informatika, Rumunija), Marko Perić (Kaos, Italija), Bojan Filipović (Smederevo), Stefan Rakić (Informatika, Rumunija), Mladen Kocić (Tjumen, Rusija), Vladimir Milosavac(Deus, Sremska Mitrovica) i Marko Ilić (Kalča Memoris, Niš).

Prva utakmica između futsalera Srbije i Francuske igra se 6. decembra u beogradskoj hali Šumice, dok je dan kasnije na programu duel u Smederevu.

Podeli.

Ostavite komentar

one × four =

Created by smartcode