Sremci dominiraju i u gostima

0

Iz kola u kolo ekipa RK Srem SM pokazuje svima da joj je mesto u Prvoj ligi Srbije. Tako je bilo i ovo kolo u Kaću. Ekipa Slavije koja je do ovog kola bila samo na jedan bod od vodećeg Srem SM-a, je ipak poklekla pred nezaustavljivim gostima iz Srema koji su na gostovanje krenuli sigurni u sebe i sa željom da pokažu da su zasluženo na vodećoj poziciji.

Već u prvim minutima Sremci su pripretili preko Maričića i Varmeđe i pokazali da će ovo biti pravi derbi. Tako je i krenulo, domaćini su uzvratili i na kratko preokrenuli rezultat. Opet na scenu stupa tandem Maričić Varmeđa koji vraćaju rezultat na nulu. Od desetog minuta gosti dodaju gas i ovde se već videlo da Slavija nema šta da traži. Iskusni Mirilo lagano trese mrežu i razlika gostiju iz minuta u minut sve više raste.

Drugo poluvreme nije donelo ništa novo. Gosti igraju svoju igru i ne dozvoljavaju domaćinima da im se približe. Domaćini u završnici meča pokušavaju da preokrenu rezulat uz par laganih golova, ali nakon iskusnog tajm aut-a gosti su se konsolidovali u odbrani i nisu dozvolili domaćinu da se ozbiljnije približi. Do kraja utakmice bilo je lepih golova i sa jedne i druge strane, ali gosti su ipak pokazali da su za klasu bolji od svih ekipa.

Nakon utakmice trener gostujućih nije krio oduševljenje nakon nove pobede: Čestitam momcima na pobedi a pre svega na zalaganju i pristupu utakmici. Pokazali smo opet da smo najbolja ekipa u ligi i da sa ovakvim odnosom prema igri možemo svakog i bilo gde pobediti. Još jedan korak ka zacrtanom cilju… idemo dalje. Pozivam sve ljubitelje sporta i rukometa da dođu u nedelju u našu halu i da zajedno napravimo još jedan korak ka tituli!“

Podeli.

Ostavite komentar

three + 13 =

Created by smartcode