Sloga (Čalma) grabi ka vrhu MOL Srem

0

Sloga (Č) : Graničar(Obrež) 2:0

Izuzezno zaniljiva utakmica odigrana je u Čalmi, u sklopu 18. kola MOL Srem. U prvom poluvremenu utakmica je bila tvrda i obe ekipe uspevale su dođu do protivničkog gola, ali mreže su mirovale.

U drugom poluvremenu, Čalmanci su bili konkretniji, napadali su po boku i tako stvarali prilike pred golom Graničara. Oba gola postigli su nakon centaršuteva sa strane. Prvi gol postigao je Bora Avramović na centaršut Rajka Bojanića, dok je drugi pogodak postigao Milutin Zec, fantastičnim šutem sa 16 metara, nakon odbitka. Naime, Panić je centrirao, a na odbijenu loptu natrčao je Zec i odmah iz prve uputio udarac, tako da je golman gostiju bio nemoćan. U nastavku utakmice Zec je imao još nekoliko prodora, ali mreže su mirovale. Gosti su nakon primljenih golava malo konsolidovali redove i stvorili nekoliko prilika gde su imali siutacije „oči u oči“ sa golmanom Rajkom Pejakovićem, koji je sve to odbranio. Napomenućemo da su gosti iz Obreža imali i jednu prečku.

Ovo je bila sjajna uvertira Čalmanaca pred gostovanje u Inđiji, gde bi voleli da nastave niz dobrih igara. (7 bodova u prolećnom delu sezone).

Podeli.

Ostavite komentar

16 + 6 =

Created by smartcode