Sinđelić – Inđija 0:0

0

Beograd. Stadion FK Sinđelić. Sudija: Uroš Vuković iz Kragujevca, pomoćnici: Srđan Minić iz Rače i Nikola Đurović iz Kragujevca. Četvrti sudija: Ivan Stamenković iz Beograda. Crveni karton: Stanimirović 76′ – Sinđelić. Žuti kartoni: Piščević 33′ i Popadić 88′ – Sinđelić, Bosančić 65′ i Pejić 67′ – Inđija.

Sinđelić: Šćekić, Stanimirović, Kukoljac, Pešić, Tošić, Piščević, Rakić (Vukčević 65′), Popadić, Ivanović (Bjeličić 88′), Golubović, Stanković.
Trener: Milan Bosanac

Inđija: Stanivuković, Pejić, Kostić, Lalić, Simunović, Todić, Bosančić, Jovanović, Ivković, Komazec (Vujasin 83′), Živanović.
Trener: Branislav Bajić

U sudar ove dve ekipe viđena je izuzetno tvrda utakmica na rezultat.

Malo je bilo prilika za postizanje pogodaka, a u prvom delu takvih pozicija nije ni bilo. U drugom delu meča nešto otvorenija igra dva tima. Stvoreno je nekoliko prilika za postizanje gola, a gosti su najbliže toj situaciji bili u središnjici drugog dela meča kada su Živanović i Komazec bili u takozvanoj stoprocentnoj situaciji i to u istom napadu Inđinčana.

Od 76.minuta domaćin je igrao sa igračem manje jer je isključen Stanimirović.
Posle tog isključenja domaćin umalo nije stigao do gola u samom finišu utakmice, ali je golman Inđije bio na visini zadatka.

Za Inđiju je to bio meč za prvi prvenstveni bod, a kako su pristigla i nova pojačanja očekuje se da će bodovno krenuti napred već od sledeće utakmice sa ekipom Zemuna.

Podeli.

Ostavite komentar

11 + 11 =

Created by smartcode