Šimanovački karatisti na pripremama – Arilje letna baza

0

Članovi Karate kluba Srem Šimanovci odputovali su rano jutros put Arilja, gde će osam dana provesti na letnjim pripremama.

Prelepa okolina Arilja, sa svim pogodnostima koje pruža Motel „Mlinarev san“ idealni su rad sa najmlađim članovima ovog uzornog sportskog kolektiva iz Šimanovaca. Uostalom, u Arilju često pripreme odrađuju i košarkaši, fudbaleri, rukometaši…

– Pripreme su nam izuzetno važne – kaže Nataša Reljić, menadžer kluba – Deca su nam na okupu i u sasvim drugačijoj atmosferi u odnosu na uobijenu, imaćemo sve uslove za kvalitetan rad. Drugo, na ovaj način stvara se i jača duh zajedništa, jer su deca sve vreme zajedno. Uvek ističemo da nam je, pre svega, najvažnije da se deca druže, da se stvara pozitivna atmosfera i da jedni drugima daju podršku. Na žalost, sve je manje dece u sportu. Mladi su okrenuti nekim drugim aktivnostima, elektronskim medijima i kompjuterima. Ipak, srećni smo da imamo sve više novih, mladih članova. Ušli smo u priču sa „Školicom sporta“, gde naš trener Uroš Rreljić, iako vrlo mlad trener, želi da svoja iskustva prenese na najmlađe takmičare. S obzirom da ćemu u Arilju raditi s najmlađim članovima, nećemo ih previše opterećivati sa treninzima. Biće mnogo slobodnog vremena. Okolina Motela „Mlinarev san“ je prelepa, kao i plaža Rzava. Biće prilika i za kupanja na reci, izlete, diskotete, maskenbale…Ono što je važnije, naš motel je blizu grada, ali i dovoljno izolovan, za miran i nesmetan rad.

Prevoz do Arilja, članovima Karate kluba Srem Šimanovci obezbedio je Sportski savez „Razvoj sportova“.

sportin

Podeli.

Ostavite komentar

18 − one =

Created by smartcode