Rumskim kuglašicama izmakao trofej Kupa Srbije

0

Osvajanjem drugog mesta u Kupu Srbije za kuglašice ŽKK „Srem“ iz Rume ostvario je jedan od svojih najvećih klupskih uspeha.

U polufinalnoj utakmici, u subotu 25. februara, Rumljanke su u Kljajićevu u ubedljivoj pobedi nad ekipom EDB iz Beograda ostvarile i ekipni najbolji rezultat, prosek preko 550 čunjeva po igračici!
I u nedelju, 26. februara, na kuglani u Bačkoj Topoli, u finalnoj utakmici protiv ekipe „Alimente“ iz Novog Sada, rumske igračice su odigrale izvanredno(prosek 532 čunja), ali umor i ozbiljna povreda mišića jedne od najboljih rumskih kuglašica Jelene Bogdanov omele su Rumljanke da se domognu pehara.

„Alimenta“ je odigrala svoj rekordni rezultat, na šta su im kuglašice „Srema“ iskreno čestitale.

Iz ŽKK „Srem“ poručuju da se još jednom pokazalo koliko ekipi nedostaje trening i utakmice na kuglani s pločama, kakve imaju sve druge ekipe u „Super ligi Srbije“.

ŽKK „Srem“ je svaku ovosezonsku utakmicu odigrao ravnopravno sa ekipama koje imaju vrhunske uslove za kuglanje i na tabeli „Super lige Srbije“ trenutno zauzimaju četvrto mesto.

Igračice Jelena Bogdanov, Anica Radaković, Biljana Vukelić, Tatjana Mandić, Slađana Baklaić, Jovanka Ralić, Marina Jokić, Sanja i Tatjana Repajić zaslužuju sve pohvale za dosadašnji učinak u sezoni 2016/17, a kako ističu u ženskom kuglaškom klubu „Srem“, nova kuglana sa pločama u Rumi, bila bi najveće moguće priznanje za rumske kuglašice.

Podeli.

Ostavite komentar

9 + 4 =

Created by smartcode