Ruma: Počinje kupališna sezona

0

Nova sezona na rumskom bazenu „Borkovac“ počinje u subotu 11. juna u 10 časova. Ulaz će u subotu biti besplatan za sve posetioce, a iz Sportskog centra „Ruma“ najavljuju brojne novine u odnosu na prošlu godinu. Ipak, ono što se nije menjalo, to su popularne cene ulaznica.

Celodnevna ulaznica koštaće 300 dinara, dok će se posle 15 časova ulaz naplaćivati 200 dinara, koliko košta i celodnevna karta za studente i penzionere. Mesečna ulaznica iznosi 3.000 dinara, a sezonska 6.500 dinara. Deca do 12 godina neće plaćati ulaz.
bazenborkovac100press Danas je na bazenu „Borkovac“ održana konferencija za medije na kojoj su govorili direktor Sportskog centra „Ruma“ Dobrica Makuljević, marketing menadžer SC „Ruma“ Miloš Kulpinac i predstavnik fitnes kluba „Iron fit“ Bojan Maravić.

Direktor Sportskog centra „Ruma“, ustanove koja upravlja bazenom Borkovac, Dobrica Makljuljević ističe da je ponuda ove godine daleko bogatija, ali i da su se nakon prve, eksperimentalne godine domaćini potrudili da otklone sve propuste.

„Trudili smo se da ponudu ove sezone znatno obogatimo i da otklonimo sve one nedostatke koji su uočeni tokom prošlogodišnje, prve kupališne sezone. Želimo da Bazen Borkovac bude prepoznat kao ozbiljna institucija. Veliku pažnju poklanjamo bezbednosti kupača, ali i pratećim sadržajima za decu i za odrasle, koji će zaokružiti ponudu. Takođe, preko fejsbuk stranice ćemo pratiti komentare posetilaca i tokom same sezone uvažićemo sve sugestije i zaista očekujem jednu uspešnu kupališnu sezonu“, izjavio je direktor Makuljević.
bazenborkovacflajer
Ove godine posetiocima biće dostupna i škola plivanja, a u toku su pregovori i za organizovanje škole ronjenje na rumskom bazenu, kazao je Miloš Kulpinac.

„Očekuje nas veliki broj pratećih programa zabavnog karaktera, žurki, sportskih dešavanja i nagradnih igara. Napravili smo i „game zone“ tako da će Rumljani i svi oni koji nam dođu u goste, ove godine na raspolaganju imati i stoni fudbal, stoni tenis, pikado i video igrice. Na fejsbuk profilu i internet stranici bazena Borkovac redovno ćemo obaveštavati javnost o aktuelnim programima na bazenu“, rekao je Kulpinac.

Takođe, u saradnji sa fitnes klubom „Iron fit“ biće organizovani i besplatni treninzi, pa će tako pored plivanja posetiocima biti omogućena i rekreativna sportska aktivnost.

„Treninzi će početi dve nedelje posle otvaranja bazena, a do tada ćemo deliti reklamne materijale kako bi se ljudi upoznali sa tim šta ih očekuje. Treninzi će biti besplatni i konstantno će 2-3 momka i 2-3 devojke voditi program. Mesto za treninge će biti ograđeno tako da niko nikom neće smetati. Vežbe neće biti teške jer želimo da uključimo i mlađe i starije ljude da uzmu učešće u našem programu. Svi znamo koliko je fizička aktivnost bitna za zdravlje i zato očekujem dobar odziv posetilaca“, rekao je Bojan Maravić.

Ugostiteljska usluga na bazenu je takođe poboljšana, a kao i prethodne godine ležaljke će biti besplatne.

Podeli.

Ostavite komentar

15 + six =

Created by smartcode