Prvi teniski turnir u oktobru u Vrdniku!

0

Na teniskim terenima sportskog kompleksa hotela “Aqua Premier”, održan je mini turnir u tenisu koji je ujedno i najava za veliki turnir rekreativaca koji će se održati 3. i 4. oktobra.

Posle uspešnog organizovanog turnira u malom fudbalu i basketa 3 na 3 na terenima Rudar, sa velikim brojem učesnika iz Srema i šire, Turistička oganizacija Opštine Irig, odlučila je da po prvi put organizuje turnir u tenisu u Vrdniku.

-Ovo će biti još jedan sportski događaj koji će privući rekreativce širom Vojvodine, a i pojedinih gradova Srbije. Cilj ovog turnira je promocija turizma, jer želimo obogatiti turističku ponudu Banje Vrdnik, a pored banjskog turizma koji je poznat širom Srbije, Vrdnik pruža mogućnost za uživanje, rekreaciju, a po svemu sudeći i za profesionalno bavljenje sportom, rekao je Dragan Potić, jedan od organizatora turnira.

Cilj ovog turnira jeste da se doprinese razvoju sporta i da se Vrdnik postavi na mapu sportskih dešavanja. Aleksa Đorđević iz Novog Sada je prvak Srbije u tenisu uzrasta do 16 godina, i on je takođe učestvovao na ovom minu turniru koji je bio održan pre nekoliko dana.
tenisirig2
-Ovo je bez sumnje jedan od najlepših terena na kojima sam igrao. Kompleks je fantastičan i nema sumnje da ko jednom bude igrao na ovim terenima u ovakvom ambijentu sigurno će želeti da se vrati, rekao je Đorđević.

Izvor: irig.rs

Podeli.

Ostavite komentar

1 × 2 =

Created by smartcode