Pripremna utakmica: FK Jedinstvo (SP) – FK Inđija 0:0

0

Fudbalski klub Jedinstvo iz Stare Pazove i inđijski prvoligaš su odigrali pripremnu utakmicu na stadionu Jedinstva.

Za Inđinčane su od početka utakmice nastupili igrači koji traže svoju šansu da se izbore za status prvotimca, a u drugom delu meča su šansu dobili i igrači iz omladinskog pogona.

U prvom delu utakmice Inđija je bila taj tim koji je diktirao tempo u igri i tim koji je stvorio više prilika za gol. Najbliži su golu Inđinčani bili preko novajlije Popovića, ali je on poprilično neozbiljno shvatio ponuđenu priliku i potpuno prazan gol je promašio prebacivši loptu preko prečke.

U drugom delu utakmice i Rakić, još jedan novajlija, je imao sjajnu šansu za gol, ali je njegova upućena lopta otišla tik kraj stative. Poslednjih dvadesetak minuta u igri su bili uglavnom omladinci Inđije i Jedinstvo je taj poklon iskoristilo da slavi sa visokih 3: 0. Iako poraz na oko nije bitan, statistika je neumoljiva. Zeleno beli su bez postignutog gola pet punih utakmica. Od takozvane generalke sa OFK Odžacima, preko ČSK Pivare, Slobode iz Užica, Sinđelića u Beogradu i sada Jedinstva.

Sa druge strane Jedinstvo je sigurno zadovoljno sa rezultatom posle poraza u Erdeviku od ekipe Sloge. Videlo se da tu ima „štofa“, ali da li je ovaj meč pravo merilo kvaliteta tog „štofa“ pokazaće naredne utakmice plavo belih u vojvođanskoj ligi.

Podeli.

Ostavite komentar

five + 3 =

Created by smartcode