Pripreme FK „Rudar“ za prventsvo Sremske lige

0

U sklopu Dana rudara, Fudbalski klub „Rudar“ iz Vrdnika odigrao je prijateljsku utakmicu sa prošlogodišnjim prvakom Prve sremske lige FK „Budućnost“ iz Salaša Noćajskog, ali su obeležili i 96 godina postojanja.

Ова утакмица такође представља и припрему за првенство, које почиње 15. августа, а Рудар већ пету годину за редом игра сремску лигу. Сваке године су били на средини или врху табеле и како каже Александар Манојловић председник клуба ФК „Рудар“, ове године им је циљ исти, да одрже статус сремсколигаша. Завршница припреме је у току, а Врдничани ће први сусрет имати са ФК „1.мај“ из Руме.

-Утакмица са „Будућности“ десетак дана пред првенство је само једна у низу утакмица која смо играли у склопу припрема. Тренер Зоран Цилиншек је испробао више од двадесет играча који ће наступити 15. августа и они најбољи се полако кристалишу и издвајају. За време једномесечних припрема су сви добили шансу и надамо се добром резултату наредне сезоне, додао је Манојловић.

Он такође подсећа на 42. ноћни турнир у малом фудбалу, који се вечерас завршава у Врднику. У 21 сат почињу полуфиналне утакмице, док је у 23 сата финална.

-Врдник је ове године на једном месту окупио велики број фудбалских мајстора, између осталих и репрезентативце малог фудбала попут Антонића, Ракића, Чизмара, Раконца, Живановића и Сантрача. Учествовали су на нашем турниру у различитим екипама и допринели да квалитет врдничког турнира заслужи једно високо престижно место на територији Срема и околине, рекао је Манојловић.

Izvor: irig.rs

Podeli.

Ostavite komentar

twenty + 4 =

Created by smartcode