Predsednik Opštine Ruma ugostio rukometnu kadetsku reprezentaciju

0

Predsednik Opštine Ruma, Slađan Mančić, ugostio je danas u Gradskoj kući mušku rukometnu kadetsku reprezentaciju Srbije koja se proteklih nekoliko dana pripremala u Rumi za predstojeće Evropsko prvenstvo.

Predsednik se ovom prilikom zahvalio Rukometnom savezu Srbije što je izabrao Rumu za pripreme svoje reprezentacije. „Drago mi je što su prepoznali potencijale i uslove koje pruža naš grad. Nadam se da su deo svojih priprema koje su obavili u Rumi odradili na najbolji mogući način i nadam se da će se to pokazati i u rezultatima na takmičenju koje im predstoji. Drago nam je što imamo dobru saradnju sa Rukometnim savezom i ubuduće ćemo izlaziti u susret svima onima koji nam se obrate za pomoć ili izraze želju da deo priprema ili takmičarskih utakmica odrade na teritoriji naše opštine“, izjavio je predsednik Mančić i poželeo svima mnogo uspeha na takmičenju i u daljem radu.
mancic1
Vladica Spasojević, koordinator svih muških selekcija Rukometnog saveza Srbije, zahvalio se predsedniku Mančiću i Opštini Ruma na podršci u prethodnom periodu.

„Čeka nas važno takmičenje, Evropsko prvenstvo koje se igra u Hrvatskoj i stvara nam još veću obavezu da napravimo dobar rezultat. Mislim da su nam pripreme u Rumi pomogle na tom putu i da je ovo jedna generacija koja može da napravi dobar rezultat. Idemo sa najvećim ambicijama i postavili smo visoke ciljeve. Verujemo da će momci dati sve od sebe i da ćemo po povratku sa takmičenja svratiti u Rumu da obeležimo jedan dobar rezultat i da se još jednom zahvalimo Opštini Ruma i njenim građanima, kao i predsedniku i njegovim saradnicima na pomoći i podršci koju nam pružaju“, rekao je koordinator Spasojević i u znak zahvalnosti poklonio predsedniku plaketu i majicu Rukometnog saveza Srbije.

Evropsko prvenstvo se održava u Hrvatskoj od 11. do 21. avgusta. Srpski tim će otputovati 10. avgusta. Orlići se nalaze u grupi D sa Nemačkom, Poljskom i Portugalijom.

Podeli.

Ostavite komentar

15 − ten =

Created by smartcode