Poraz Mitrosa od Borca iz Klenka

0

FK Mitros – FK Borac /Klenak/ 0:3 ( 0:1 ) Stadion Mitrosa, Gledalaca 150, Sudija Bazić (Beška) Strelci: Samardžić Dalibor 16, 71 min. i Dobić Nemanja 88 min. za Borac.

Utakmica III kola Sremske lige odigrana na stadionu Mitrosa donela je pomalo neočekivan rezultat.Stari sportski prijatelji i dve najbolje prošlogodinje ekipe u Međuopštinskoj ligi Srem odigrale su ponovo zanimljiv meč sada u Sremskoj ligi od kojih je ovoga puta pobedu odneo gost.

Do pomalo nezasluženog vodstva dolazi Borac iz malo je reći sporne situacije u 16 min. Posle ubacivanja lopte kroz sredinu odbrane domaćina sam iza odbrane našao se napadač gostiju Samardžić I sa nekih 5 metara rutisnki sproveo loptu u mrežu. Odbrana domaćina je očekivala podizanje zastavice pomoćnog sudije jer se igrač Borca nalazio par metara u nedozvoljenoj situaciji.Međutim zastavicu ne podiže pomoćni sudija i to je veliko slavlje Borca za 0:1 na poprilično čuđenje publike prepunih tribina stadiona na Mitrosu.

Igrači Mitrosa pokušavali su da izjednače na sve načine, ređale su se šanse Šarića, Panića, Bosančića ali rezultata je ostao isti. Posle toliko propuštenih prilika da se domaćin vrati u meč, kako to i biva obično u fudbalu sledi kazna gostiju. Posle odlično sprovedene kontre isti igrač Borca Smardžić donosi novu radost gostima sa nekih 11 metara udarcem po zemlji za 0:2 u 71 min . Pokušavao je trener domaćina Radivojev da imenama razmrda ekipu ali ni to nije pomoglo na ovoj utakmici.

Gosti iz Klenka su se tada totalno razigrali , domaći igrači ostali u šoku posle neočekivane prednosti Borca. Šlag na tortu za goste u samom finišu meča stavlja Dobić u 88 min. izvarednim udarcem iskosa sa nekim 20 metara u suprotne rašlje gola Mitrosa.

Posle odigrane utakmice mora se čestitati igračima Borca na prikazonoj igri I pobedi, a fudbalerima Mitrosa ostaje da vredno treniraju, poprave realizaciju I uz malo sportske sreće vrate se na pobednički kolosek.

Podeli.

Ostavite komentar

2 × 4 =

Created by smartcode