Počele pripreme fudbalera „Mladosti“ iz Buđanovaca, klub angažovao šest novih igrača

0

Fudbalski klub „Mladost“ Buđanovci započeo je proteklog vikenda pripreme za prolećni deo prvenstva. Po veoma prijatnim vremenskim uslovima igrači su odradili prvi trening u nedelju 5. februara na igralištu FK „Mladost“.

Prvom treningu i prozivci trenera Dejana Rakića prisustvovalo je dvadeset od 28 fudbalera koji se trenutno nalaze na spisku. Trener je igračima izložio plan treninga koji nikako neće biti lak, jer klub želi da izbori opstanak i ako je moguće što bolji plasman u Međuopštinskoj ligi „Srem“(MOL „Srem“).

FK „Mladost“ je jesenji deo prvenstva završila na desetom mestu. S obzirom na status „novajlije“ i da se klub u drugom delu jesenje polusezone suočavao sa povredama igrača, u klubu su zadovoljni ostvarenim plasmanom.

U toku priprema prvotimci „Mladosti“ odigraće šest kontrolnih utakmica sa ekipama iz višeg ranga.

Igrački kadar je pretrpeo male promene. Ekipu je napustio samo golman Želimir Bašić, kome se klub zahvalio za dosadašnji doprinos. Boje „Mladosti“ u jesenjem delu su branili: Vladimir Obradov, Dragan Stepanović, Zoran Jovanović, Milan Božičković, Siniša Božičković, Dragan Simić, Nenad Čikić, Aleksandar Simić, Dragan Radović, Branislav Krivošić, Zoran Jugović, Milan Beronja, Nemanja Arsenović, Nikola Miljković, Aleksandar Ljubinković, Nikola Lilić, Vladimir Jugović, Dušan Božić.

Tokom zimske pauze Uprava kluba je radila punom parom i uspela da dovede pojačanja za ostvarenje zacrtanog cilja. Za sada je došlo šest novih igrača, a to su: Jovica Delić i Slaviša Stojilković (FK „Donji Petrovci“), Miloš Stojilković (FK „Omladinac“ Slepčević), Dalibor Marković (OFK „Brestač“), Miloš Šević (FK „Sremski vitezovi – Radnički“ Irig) i povratnik u klub Radovan Vejić (FK „Borac“ Stejanovci).

Pored ovih igrača, ekipi je priključeno i nekoliko omladinaca na koje će klub računati u budućnosti i koji će probati da se u velikoj konkurenciji izbore za mesto u timu.

Uporedo sa ambicijama prvog tima, Uprava kluba će raditi i na poboljšanju uslova za rad mlađih kategorija i nastojati da unapredi sportsku infrastrukturu.

Ambicije kluba su dobro poznate, pripreme su počele na vreme i ako igrači daju svoj maksimum, nema sumnje da će FK „Mladost“ ostvariti zacrtane ciljeve u nastavku sezone.

Podeli.

Ostavite komentar

20 + nineteen =

Created by smartcode