Petorica igrača Indiansa na širem spisku reprezentativaca Srbije

0

Darko Klasan, Ivan Krković, Aleksandar Blažić, Ivan Prskalo i Stefan Borković izabrani su među 75 potencijalnih reprezentativaca Srbije koje početkom septembra očekuje Evropsko prvenstvo B grupe u Linjanu (Italiji).

Proteklog vikenda u Zemunu održan je izborni trening za ulazak na širi spisak reprezentacije Srbije. Na traj-autu se pojavilo oko 120 potencijalnih reprezentativaca iz svih srpskih klubova, od kojih je glavni trener Dag Atkins, zajedno sa svojim saradnicima, izabrao 75 igrača, a mesto među 45 konačnih potražiće:

• Darko Klasan (K/P)
• Ivan Krković (LB)
• Aleksandar Blažić (OL)
• Ivan Prskalo (RB)
• Stefan Borković (WR)

Oni će učestvovati i na dva mini-kampa koja će se 6. i 7, a potom 13. i 14. avgusta održati u Kragujevcu na pomoćnom terenu stadiona „Čika Dača”.

Reprezentaciju Srbije potom očekuje i prijateljska utakmica sa selekcijom Egipta 21. avgusta, potom i veliki kamp u Arilju, do kada će biti sastavljen konačan spisak 45 putnika za Italiju.

Evropsko prvenstvo B grupe održaće se od 2. do 4. septembra u italijanskom gradu Linjano. Srbija će prvi meč odigrati 2. septembra protiv Švajcarske, a u slučaju pobede, u finalu će se sastati s pobednikom duela Italija – Izrael. Pravo da učestvuje u kvalifikacijama za A grupu naredne godine izboriće samo pobednik.

Podeli.

Ostavite komentar

14 − 14 =

Created by smartcode