Pećinci: Novogodišnja revija gimnastike i plesa u nedelju, 13. decembra

0

Klub za ritmičku gimnastiku “TOP GYM” u Šimanovcima u saradnji sa pećinačkim Kulturnim centrom organizuje NOVOGODIŠNJU REVIJU GIMNASTIKE I PLESA koja je zakazana za nedelju, 13. decembar u 18 časova u sali Kulturnog centra Pećinci. Ulaz na manifestaciju je slobodan, a u holu Kulturnog centra biće postavljena humanitarna kutija za doborovoljni prilog koji je namenjen deci sa posebnim potrebama.

Povod za održavanje ove manifestacije je promocija ritmičke gimnastike i sporta uopšte u pećinačkoj opštini i početak rada sa decom u okviru sekcije Kulturnog centra Pećinci koja će početi sa radom polovinom januara 2016. godine.

Deca iz Pećinaca i okolnih sela imaće priliku da jednom nedeljno pohađaju časove ritmičke gimnastike i upoznaju se sa elementima koji obezbeđuju zdrav, normalan i harmoničan razvoj osnovnih psihofizičkih sposobnosti – izjavila je za naš portal koordinatorka kluba i gimnastičarka Maja Radosavljević.

Više informacija o početku rada sekcije ritmičke gimnastike u pećinačkoj ustanovi Kulture mogu se dobiti u Kulturnom centru, putem telefona 060.446.28.26 ili facebook stranice “Top Gym”.

PIP

Podeli.

Ostavite komentar

4 × 2 =

Created by smartcode