Pećinci: Kupališna sezona počinje 17. juna

0

Meštani pećinačke opštine imaće priliku da i ovog leta uživaju na bazenima pećinačkog Sportsko – rekreativnog centra “Pećinci”. Kako najavljuju organizatori, kupališna sezona na pećinačkim bazenima startovaće 17. juna od 10 časova kada je zakazano svečano otvaranje letnje kupališne sezone koja će se obeležiti nizom sportskih i kulturnih aktivnosti. Prvog dana početka leptnje kupališne sezone na pećinačkim bazenima ulaz je slobodan.

U školi plivanja učenici budu podeljeni u tri kategorije: neplivači, plivači bez kondicije i plivači sa kondicijom s kojima rade instruktori koji su program rada prilagodili svakoj kategoriji polaznika.

Pored toga, u Sportsko – rekreativnom centru “Pećinci” ljubitelji sporta mogu uživati i na teniskim terenima u okviru kojeg se organizuje i posebna škola tenisa, kao i veliki broj turnira i takmičenja.
TENIS-OK
Bazeni “Pećinci” nalaze se u blizini centra, u neposrednoj blizini šume, u okruženju zelenila i čistog vazduha. Prostiru se na površini od oko 2000 m², a sastoje se od otvorenih teniskih terena na šljaci, kompleksa bazena, restorana, svlačionica, upravne zgrade sa pratećim objektima, zelenih i drugih površina. Bazeni “Pećinci” važe za jedan od najuređenih centara sa kvalitetnim sadržajem za rekeativno bavljenje sportom.

PIP

Podeli.

Ostavite komentar

1 × four =

Created by smartcode