Omladinci „FK Noćaj“ u petoj brzini

0

Da se veliki rad i trud isplate, pokazali su omladinci „FK Noćaj“, koji su na startu Sremske lige savladali ekipu Sloge iz Čalme rezultatom 10:0.

U razgovoru sa njihovim trenerom Goranom Ognjenovićem saznali smo neke detalje.

„Momci vredno treniraju, dolaze na svaki trening, a rezultat zbog toga dolazi sam po sebi. Nekoliko omladinaca igra i za prvi tim, što je najbolji pokazatelj da će „FK Noćaj“ imati izuzetno konkurentan tim u narednim godinama. Pokrenuli smo školu fudbala „Grole“ i naša ideja je da za prvi tim ne uzimamo igrače iz drugih mesta nego da dolaze iz našeg omladinskog pogona. Bitna odlika ovih igrača je i da su svi međusobno veliki prijatelji, atmosfera u ekipi je fantastična, a koliko oni žive za fudbal svedoči i činjenica da su u saradnji sa omladinskom školom organizovali junski turnir u malom fudbalu, gde je učestvavlo 12 ekipa. Nekoliko igrača (Mladen Petrović-levi bek, Nenad Mijailović-vezni red, Miloš Parmaković-napad, Vuk Trufković-napad, Dušan Gadžurić-napad i Bogdan Savić-vezni red) prekomadovani su u prvi tim tj. subotom igraju mečeve za omladince, a nedeljom nastupaju za „FK Noćaj“ u GFL Sremska Mitrovica.“

Sledeći meč Noćajci igraju u gostima protiv ekipe Hajduka u Divošu. Očekuje se vrlo zanimljiva utakmica i to će možda biti pravi test za njih da pokažu koliko vrede.

Podeli.

Ostavite komentar

1 + thirteen =

Created by smartcode