OFL Inđija-Stara Pazova: Železničar pobedom okončao šampionski pohod

0

Fudbaleri Železničara iz Inđije odigrali su meč poslednjeg kola Opštinske lige Inđija – Stara pazova, i na pravi način proslavili osvajanje titule.

Protivnik, Dunav iz novog slankamena, bio je podređen rival tokom celog meča, a rezultat 5: 0 oslikava odnos snaga na terenu. Inđinčani su 4 gola dali do 20. minuta, posle čega su malo usporili tempo, ali ipak stvorili nekoliko stoprocentnih šansi. Ipak, do kraja je viđen još samo jedan gol. Slankamenci su retko pretili domaćinu, uglavnom sa nekoliko nepreciznih udaraca sa distance.

Pre početka meča, kapitenu ekipe iz Inđije uručen je pehar, jer su titulu prvaka lige osvojili dva kola pre kraja. Železničar je tako završio sezonu kako je i počeo, osvajanjem pehara opštinskog kupa. Zanimljivo je da je i tada rival u finalu bio isti, Dunav.

Proslavom titule na takozvanom trećem poluvremenu, stavljena je tačka na uspešnu sezonu FK Železničar i povratak u drugu sremsku ligu. Međutim, ambicije uprave koja je klub preuzela pre godinu dana su veće, što je i naglašavano u prethodnom periodu. Naredne sezone cilj je vrh tabele i plasman u prvu fudbalsku ligu Sremska mitrovica. Prva pojačanja su već dogovorena, a klub radi i na uspostavljanju saradnje sa FK Inđijom od čega bi oba kluba imala korist.

sportin

Podeli.

Ostavite komentar

13 + twelve =

Created by smartcode