Nova pobeda rukometaša Srem SM

0

U zaostaloj utakmici 22. kola Druge lige Srbije, domaća ekipa RK Srem SM je na domaćem terenu lagano pobedila šestoplasiranu ekipu Mladost TSK iz Bačkog Jarka i tako se vratila na lidersku poziciju u takmičenju.

Od samog početka momci su krenuli ofanzivno i vodili su tokom cele utakmice. Dobrom odbranom i brzim kontrama Srem SM je lako uspostavio rezultatsku prednost već u prvim minutama meča. Gostujući igrači su teško pronalazili put do mreže Petrovića, a jedini raspucan u gostujućoj ekipi bio je Marjanović sa postignutih deset pogodaka. Sa druge strane, kod domaćih igrača najraspucaniji su bili Krstić i Mirilo sa po osam pogodaka.

Do kraja utakmice trener domaćih, Drča Dušan je dao priliku mladim igračima, Bosančiću i Popoviću od kojih je samo šesnaestogodišnji Bosančić uspeo da zatrese mrežu.

Srem SM: Rađenović, Bosančić 1, Popović, Maričić S. 2, Marjanov 1, Mauković 4, Erić 1, Vukelić 1, Mišković 2, Krstić 8, Petrović, Dobričić 2, Varmeđa 1, Mirilo 8. Na klupi Milutinović Đorđe, Drča Dušan.
Mladost TSK: Ardalić, Janković 2, Škavić 4, Kološnjaj 1, Graković 5, Kosanović 1, Milenković, Stanarević, Škavić 2, Plančak, Laušev 1, Šop, Marijanović 10. Na klupi Risović Jovan.

Ovom prilikom vas pozivamo da podržite domaće igrače u sledećem kolu protiv ekipe RK „Kljajićevo“ koje se igra u nedelju 22. maja sa početkom u 16:30 u PSC Pinki.

Podeli.

Ostavite komentar

one × one =

Created by smartcode