MOL Srem: Fruškogorac (Manđelos) – Mladost (Buđanovci) 1:3

0

Od samog starta utakmice, Manđelošani su krenuli jako i prvi zapretili udarcem glavom sa oko 11m, ali je iskuni Bašić to odbranio. Slična prilika samo na suprotnoj strani, imao je Vidović, ali je golman domaćih sjajno reagovao. U nastavku utakmice obe ekipe su igrale jako i sa mnogo trčanja. Dobro ukomponovana odbrana Mladosti, Vukin, Vidović, Jovanović i Arsenović, kupila je sve pred sobom. U 30. minutu, Arsenović je igrao rukum, da bi sudija pokazao na belu tačku. Uspešan sa bele tačke bio je
Dragan Bojanić tako da je Fruškogorac na pauzu otišao sa golom prednosti.

U nastavku utakmice ekipa iz Buđanovaca je krenula da napada i trud im se brzo isplatio. Sjajni Beronja je iz slobodnog udarca izjednačio rezultat. Kako je vreme odmicalo domaća ekipa je posustajala što je gostujuca ekipa iskoristila da preokrene rezultat preko brzog Nikolića. Domaći igrači su se malo trgli i krenuli da napadaju, ali nisu imali rešenje da proguraju loptu pored Arsenovića i Jovanovića. Posle jednog napada Fruškogorca, gosti su presekli loptu i krenuli u kontranapad. Nikolić je sjajno ostavio povratnu loptu za iskusnog Jugovića koji sa 25 metara postize fenomenalan gol i time postavio konačan rezultat 1:3. Domaći su do kraja utakmice pokušali da smanje rezultat, ali im nije islo od ruke..tj noge.. Nemoćni su bili u svakom smislu.

Zaslužena pobeda novajlije u MOL Srem. Svi igrači Mladosti mogu da konkurišu za igrača utakmice, tako da nikoga nećemo idvojiti.

Podeli.

Ostavite komentar

16 + fifteen =

Created by smartcode