MOL Srem: Dva derbija, dva remija

0

Šesto kolo MOL-a Srem je donelo nekoliko zanimljivih duela, ali svakako pažnja je bila najveća na utakmice u Martincima i Manđelosu.

U Martincima Borac je za protivnika imao lidera na tabeli i jedinog kluba sa maksimalnim učinkom inđijskog Železničara. Derbi je na kraju završen sa rezultatom, 2: 2. Prvi remi za rivale današnjeg duela.

Manđelos je bio popripšte duela Fruškogorca i putinačkog PSK-a. I ovde nije bilo pobednika, 1: 1.

Opštinski duel dana su imali Mladost i Napredak. Buđanovčani su ugostili Žarkovčane, a na kraju su se radovali domaći navijači ubedljivoj pobedi svog tima, 5: 0.

Sloga je u Čalmi ugostila tim Hajduka iz Višnjićeva. Dva tima povratnika na područni stepen takmičenja su solidno startovali u prvih pet odigranih utakmica. Da nisu kao domaćini naleteli na Inđinčane taj utisak bi sigurno bio daleko bolji. Danas su se izborili za rezultat, 2: 1.

Obilić 1993 je u Kukjevcima dočakao tim Jedinstva iz Platičeva. Iako rezultatski nije startovao prema očekivanjima, Obilić je u ovom meču bio favorit. Sa druge strane gost do sada potpuno razočarenje. Od danas se priča za goste meča nije promenila, 3: 0.

Omladinac i Graničar iz Obreža su odigrali derbi začelja. Dva tima koja su do sada osvojila samo jedan bod, a očito da se nisu najbolje snalazili na startu sezone. Taj utisak nisu popravili, ali bar bod svakom od rivala, 1: 1.

Zeka Buljubaša posle dve startne pobede je zapao u krizu rezultata. Utakmica protiv opštinskog rivala iz Kuzmina im je bila od velike važnosti. Sa druge strane ni Kuzminci se ne mogu pohvaliti sa učinkom. U takvim okolnostia derbi je završen sa rezultatom, 0: 1.

Morovićko Jedinstvo i OFK Brestač su delili prošle sezone duele u Sremskoj ligi. Ovog puta u rangu nižem takmičenju su sa različitim raspoloženjem ušli na meč u „Poloju“. OFK na kraju bolji, efikasniji, 0: 2.

Podeli.

Ostavite komentar

six − 4 =

Created by smartcode