MOL Srem: 25 golova na 8 utakmica

0

Trinaesto kolo MOL-a Srem je odigrano danas.

U Obrežu su igrali timovi Graničara i Mladosti iz Buđanovaca. Dva bivša šampiona iz opštinskog stepana takmičenja su po prvi put odigrali jedan prvenstveni meč u ovom rangu takmičenja. Na kraju je domaćin više želeo pobedu, 2: 0.

Inđija je bila mesto odigravanja utakmice Železničara i Graničara iz Kuzmina. Stari sremskoligaši su ukrstili svoje fudbalsko znanje koje je na kraju iznedrilo rezultat, 2: 1. Dvanaesta pobeda Želje.

Platičevci su ugostili ekipu OFK Brestača. Jedinstvo je kao jedini tim bez osvojenog boda u ovaj meč ušlo kao autsajder. Na kraju gost bolji za rezultat, 1: 3.

Višnjićevo je bilo porište derbija kola. Hajduk je za protivnika imao putinački PSK. Tri gola domaćina u mreži iskusnih gostiju je bilo dovoljno za visoku pobedu u derbiju.

Napredak je u Žarkovcu ugostio Manđelošane. „Vranjaška voda“ rimskim tokom teče, a Fruškogorac pobedu od 0: 3 ispeče.

Derbi zapadnog Srena je odigran u Čalmi. Sloga je za rivala imala ekipu Jedinstva iz Morovića. Tesna pobedaČalmanaca, 2: 1.

Obilić 1993 i Zeka Buljubaša su u Kukujevcima igrali derbi začelja. Pomalo neočekivani rasplet derbija. Zeka, ulovio Obilića, 1: 4

Martinački Borac je dočekao molovinski Omladinac kao favorit. Tu prednost na papiruBorac je pretvorio u pobedu, 2: 0.

Podeli.

Ostavite komentar

two × 1 =

Created by smartcode