Mitrovčani sigurni u sremskom derbiju

0

Sremski derbi odigran u Sremskoj Mitrovici je potvrdio da je ekipi RK „Srem SM“ mesto u višem stepenu takmičenja.

Utakmica je počela vođstvom gostiju preko najboljeg igrača Baljaka, i to je bilo sve što je Nova Pazova uradila na ovoj utakmici. Brzim izjednačenjem i pravljenjem serije 4:0 domaća ekipa je pokazala gostima da u ovoj utakmici nemaju šta da traže. U jednom momentu gosti su iskoristili mali pad u igri domaćina i uhvatili rezulatski priključak, ali to je bilo kratkog daha, jer iskusni Marjanov u kratkom periodu postiže tri gola i uz dobru igru u odbrani vraća prednost domaćinu. Uz Marjanova raspucan je bio i Varmeđa koji sa krila postiže golove u pravom momentu i na poluvreme domaćini odlaze sa prednošću od četiri gola (15:11).
U drugom poluvremenu raspucani Mirilo i Mauković iz minuta u minut povećavaju prednost domaćih. Raspoloženi su bili i kapiten domaćih Maričić i iskusni Marijanov a prednost domaćina raste iz minuta u minut i u jednom momentu dostiže i 11 golova prednosti iako su domaćini igrali jedan period sa dva igrača manje. Zadnjih desetak minuta je obeležio omladinac RK „Srem SM“ Popović Nikola koji je uz svoja dva gola pokazao da Mitrovica ima mlade rukometne nade na koje može da računa.

Trener domaćina, Drča Dušan, posle utakmice je izjavio: „Teška utakmica, koliko god to rezultat govorio suprotno… Teško je bilo podići ekipu da odigra na visokom nivou posle prošlonedeljne pobede u gostima koji su bili drugi na tabeli. Čestitam mojim momcima… videla se želja kod svih da žele pobedu i postaju svesni da je sve bliže to zacrtano prvo mesto… Nadam se da će i naši sugrađani sledeće naše domaćinstvo ispratiti… gde igramo derbi sa Vršcem.“

Podeli.

Ostavite komentar

16 + ten =

Created by smartcode