Mega predstavlja novi tim i dres u novim bojama

0

Košarkaški klub Mega Leks predstaviće u subotu, 27. avgusta, na gradskoj plaži u Sremskoj Mitrovici tim i nove boje kluba za predstojeću sezonu 2016/2017.

Kako je danas saopšteno na klupskom sajtu, Mega će i treću takmičarsku sezonu najaviti u gradu u kome je postigla najveće uspehe u istoriji kluba.

Početak programa na plaži u Sremskoj Mitrovici zakazan je za 15 časova, kada će okupljeni moći da se zabave uz muziku i poklone iznenadjenja. Dolazak igrača i stručnog štaba najavljen je za 16:45 h, kada će biti predstavljena ekipa i novi dres kluba za predstojeću sezonu.

Generalni menadžer Mega Leksa Goran Ćakić rekao je da je veoma zadovoljan što će klub i u narednoj sezoni kao domaćin igrati u Sremskoj Mitrovici.

– Ostvarili smo sjajnu saradnju uz odličnu podršku publike i očekujemo da se to podigne na viši nivo u narednoj sezoni. Promocija tima na gradskoj plaži u Sremskoj Mitrovici zakazana je za 27. avgust uz niz iznenađenja, a generalnu probu pred početak sezone imaćemo 24. septembra u hali PSC Pinki protiv Lukoila, izjavio je Ćakić.

Kapiten tima Rade Zagorac pozvao je navijače da dodju na promociju tima.

– Želeo bih da izrazim zadovoljstvo ostankom tima u Sremskoj Mitrovici koja je postala naš dom i gde smo uz sjajnu podršku sa tribina dobili veliki broj utakmica prošle sezone. Radujem se novim susretima i pozivam Mitrovčane da u što većem broju dodju na promociju i upoznaju se sa našim novim timom, rekao je Zagorac.

Mega Leks će u prvom kolu ABA lige 1. oktobra igrati kao domaćin protiv Olimpije.

Podeli.

Ostavite komentar

four × 5 =

Created by smartcode