Medalje za borce Kik boks kluba „Ru-09“

0

Na juniorskom prvenstvu Srbije u kik boksu, koje je održano u Rumi 11. juna, tamičari Kik boks kluba „Ru-09“ iz Rume zabeležili su po ko zna koji put sjajne rezultate.

Dragana Nešković je nakon srebrne medalje sa prethodnog takmičenja otišla stepenik više i osvojila je zlatnu medalju. Ilija Vukotić je nakon zlatne medalje osvojene na prethodnom prvenstvu Srbije i na Balkanskom prvenstvu zaustavljen u finalu ovog prvenstva Srbije. Zbog povrede trener je predao finalni meč tako da je Ilija osvojio srebrnu medalju. Dimitrije Vuković koji je na prethodnom prvenstvu Srbije osvojio bronzanu medalju pred domaćom publikom bio impresivan i plasirao se u finale prvenstva. Zbog takmičarskog pravilnika po kome takmičar ne može da radi više od dva meča u toku dana Dimitrije će svoj finalni meč odraditi na nekom od narednih takmičenja.

Bilans: zlato, srebro i finale. Organizacija takmičenja u Rumi bila je odlična što su potvrdili treneri gostujućih klubova, selektor reprezentacije kao i sekretar Kik boks saveza Srbije.

Podeli.

Ostavite komentar

8 − three =

Created by smartcode