Inđija: Strelci „Mladosti“ drugi u finalu Kupa Srbije

0

Streljački klub „Mladost“ osvojio je drugo mesto u finalu Kupa Srbije, čime su ponovili prošlogodišnji rezultat. Prvo mesto osvojila je ekipa iz Pirota, odbranivši prošlogodišnju titulu.
Borba za prvo mesto ove godine je bila neizvesnija nego prošle, a presudili su odlični rezultati juniora iz Pirota Đorđa Rančića, koji je sa 379 krugova postigao najbolji rezultat dana, i seniorke Maje Latić sa odličnih 376 krugova. Na kraju, razlika je bila 16 krugova u korist Pirota.
Ekipa „Mladosti“ je nastupila u istom sastavu kao i u Kupu Vojvodine: pionir Veljko Mihajlović (174 kruga), pionirka Anastasija Gaćeša (182), junior Dušan Vukmirović (366), juniorka Marija Džakula (352), senior Uroš Mihajlović (370) i seniorka Sofija Alimpijević (370). Svi članovi ekipe pucali su dobro i dali maksimalan doprinos uspehu ekipe. „Mladost“ je pehar namenjen pobedniku Kupa osvajala 2010. i 2013. godine.

Do kraja godine strelce „Mladosti“ očekuje još nekoliko značajnih takmičenja: četiri kola lige pionira Vojvodine, jedno kolo lige kadeta i mlađih juniora Vojvodine, dva kola Kupa Srbije za juniore i seniore, internacionalno prvenstvo Beograda za juniore i seniore.
Brat i sestra Gaćeša, Dimitrije i Anastasija, u društvu Sofije Alimpijević, od 12. do 16. novembra predstavljaće Vojvodinu na međunarodnom turniru u Nitri u Slovačkoj.

izvor: indjija.net

Podeli.

Ostavite komentar

three × one =

Created by smartcode