GOK Srem Eaton – OK Bavanište 3:0

0

GOK Srem Eaton – OK Bavanište 3:0 (25:16, 25:17, 25:16); Sportska hala Mitrovačke gimnazije; Gledalaca: 50; Sudije: Divljački i Gajić, zapisničar Pavlović Jelena.
eaton2
Bez većih problema i mnogo lakše nego što se očekivalo odbojkaši Srem Eatona su na svom terenu savladali ekipu OK Bavanište. U utakmici koja je trajala samo 61 minut domaći odbojkaši su lako dobili sve setove. Trener Kapric je počeo utakmicu sa najjačom postavom, Urošević na mestu tehničara, primači Andonović i Graovac, srednjaci Bojović i Stanojlović, korektor Belanović i libero Kovačić.
eaton3
U sva tri seta domaći igrači su sticali prednost već na samom početku i do kraja setova je samo povećavali. Od polovine trećeg seta oprobali su se i ostali igrači domaćina koji su pokazali da se na njih može računati i za značajnije uloge u budućim mečevima.

Srem Eaton: Urošević, Graovac, Aleksić, Novaković, Kapric, Buha, Belanović, Bojović, Stanojlović, Andonović, Kovačić, Radonić; trener Kapric

Bavanište: Pančić, Jovanović, Bužejka, Savin S., Savin J., Stevanović, Simčić, Stanković, Marinkov, Ivković, Veličković; trener Odovački

Podeli.

Ostavite komentar

fourteen − 8 =

Created by smartcode