FSV u akciji popularizacije ženskog fudbala

0

U petak 13. novembra 2015. godine održan je sastanak klubova sa teritorije Fudbalskog saveza Vojvodine koji se takmiče u Drugoj ligi za žene grupa „Sever“ i u Razvojnoj ligi mlađih kategorija Srbije za žene „Sever“.

Sastanku je pored predstavnika skoro svih klubova prisustvovao i generalni sekretar Fudbalskog saveza Vojvodine Uroš Milojković, kao i član Komisije za ženski fudbal FSV Danijela Stojiljković Savić.

Svim klubovima je uručeno po pet fudbalskih lopti kao poklon Fudbalskog saveza Vojvodine.

Tom prilikom generalni sekretar FSV Uroš Milojković se prisutnim predstavnicima klubova zahvalio na prisustvu i pohvalio rad klubova kao i takmičenje u jesenjem delu prvenstva takmičarske 2015./16. sezone. Naglasio je da će FSV težiti da unapredi, i ženski fudbal u Vojvodini podigne na mnogo viši nivo, a da ovim skromnim poklonom želi da ukaže klubovima da smo tu svi zarad jednog istog cilja, a to je da udruženim snagama promovišemo i unapredimo ženski fudbal kako bi bio popularniji, ne samo na teritoriji Vojvodine već i šire.

U nastavku je usledio dogovor klubova oko takmičenja „Futsal 4+1“ koje će početi 28./29. novembra 2015. godine u sklopu redovnih aktivnosti i po kalendaru Komisije za ženski fudbal Izvršnog odbora FSV.

Izvor: http://fsv.rs/

Podeli.

Ostavite komentar

nine − 6 =

Created by smartcode