FK Radnicki (SM) – FK Bačka (Subotica) 1:2

0

Nema predaje u Hesni. Iako poslednji Radnicki se voli i za Radnicki se navija.
Verujemo da ce u Hesni na prolece biti lepsi dana.

Sremska Mitrovica. Radnički (SM) – Bačka 1901 1:2 (0:2)
Stadion Radničkog, gledalaca 200, sudija Zeljković (Crvenka).
Strelci: Ristić u 53. za Radnički, Tumbas u 36. i 41.za Bačku 1901.
Žuti kartoni: Šivoljici, Kačar i Skorupan (Radnički), Medić i Nađ (Bačka 1901).

Nakon početog odmeravanja snaga, gosti su bili konkretniji i nakon greške Savića, šansu je iskoristio Tumbas koji postiže gol za vođstvo gostiju.
Potom su domaćini krenuli u napade još žešće ali pred golom gostiju nije bilo pravog igrača koji bi mogao da relazijuje nekoliko lepih šansi. Onda je Ristić petljao mnogo sa loptom prosto nije znao šta će sa njom. I opet se tu našao Tumbas i sa nekih 14 metara rutinski je savladao golmana Šivoljickog.

U nastavku Hesnerci kreću agresivnije imaju stalnu inicijativu ali prave šanse nisu stvorili. Ali jedan šut Ristića doneo je gol za domaćine.Kod šuta Ristića, neko je od gostiujuće odbrane, malo skrenuo loptu na putanji i to je bilo dovolj no da golman Grabić bude matiran. Svi na stadionu su tada očekivali da će domaćini krenuti još agresivnije kako bi došlo do preokreta, ali od toga nije bilo ništa.


RADNIČKI: Šivoljicki 6, Vukmir 6, Zazić 6 (Bajunović), Kačar 6, Lovrić 7, Ristić 7, Herceg 6 (Naglić 6), Skorupan 7, Simić 6 (Dragojević), Stević 6, Savić 6.

BAČKA 1901.: Gabrić 7, Đurović 7, Šijačić 7, Kiš 7, Tomović 7, Simić 7 (Orčić), Zolnajić 7, Medić 7, Tumbas 8, Zlatković 6 (Glišović), Nađ 6 (Arežina).

Podeli.

Ostavite komentar

1 × two =

Created by smartcode