FK Inđija: Puno urađenog za mesec dana

0

Izbori u Fudbalskom klubu Inđija se završeni pre nepunim mesec i po dana. Od tog vremena nova Uprava kluba je zasukala rukave u pokušaju da saniraju zatečeno stanje.

O tom učinku, iako nije prošlo onih akademskih 100 dana, je na današnjoj konferenciji za novinare govorio direktor kluba Dragan Pilipović,

„Ono što smo zatekli u klubu pre 30 dana kada smo došlli na rukovodeća mesta u klubu je jedno haotično stanje u klubu i oko kluba. Nesređena infrastruktura i ono što je najvažnije velika dugovanja ka dobavljačima, javnim preduzećima i ostalim našim saradnicima, tipa sportska oprema. Dugovanja su u visini oko 22 miliona dinara. To predstavlja više od godišnjeg budžeta kluba za jednu takmičarsku sezonu. Nismo mnogo kukali, nismo mnogo plakali nad našom sudbinom. Jednostavno smo krenuli u rad. Zasukali smo rukave. Pre svega ono što smo zacrtali kao naš neki krajnji cilj za bar ovu jednu takmičarsku sezonu, a to je stabilizacija kluba na svim nivoima, opstanak, odnosno stabilizacija kluba u Prvoj ligi Srbije. Pojačan rad sa mlađim kategorijama i prioritet ispred nas i ciljeva je plasman omladinskog sastava u Omladinsku ligu Srbije. To bi posle pet godina, ovu jednu sjajnu generaciju koja je nastupa u omladincima Inđije, opet vratilo u Prvu ligu Srbije gde bi između ostalog igrali i sa Crvenom zvezdom, Partizanom i ostalim vodećim klubovima. Tu bi oni jednostavno mogli da se izmere i da vidimo koliko vrede“.

Podeli.

Ostavite komentar

4 × one =

Created by smartcode