Divošanima pripao kup GFS Sremska Mitrovica

0

Sremska Mitrovica. FK Mitros – FK Hajduk /Divoš/ 2:3 /1:2/, stadion Radničkog, gledalaca 100, sudija Ranković /Jarak/ strelci: Kovačević u 4 i Malinović u 85 min. za Mitros, a Trebovac u 15, Drašković u 39 i Lazić u 60 min. za Hajduk.

Finalna utakmica kupa GFS odigrana je u sredu na stadionu Radničkog, a sastali su se Mitros i Hajduk iz Divoša. Akteri finala bili su veoma raspoloženi za igru, pa je oko 100 navijača oba kluba uživalo u igri svojih ljubimaca i velikoj želji igrača obe ekipe da osvoje važan trofej.

Mitros je žestoko ušao u utakmicu rešen da što pre dođe do vodstva. Veoma brzo to su i realizovali, već u 4min. jednu odličnu kontru Kovačević je uspeo da pretvori u vodstvo od 1:0. Mitros je u ovom delu igre više napadao i imao nekoliko veoma povoljnih prilika za postizanje golova, ali Mačvanski, Makitanović i Aćimović nisu imali svoj dan.

I kako već to u fudbalu biva, stiže kazna u 15min. posle prvog ozbiljnijeg napada Hajduk preko Trebovca postiže lep gol za 1:1. Posle ovog gola Hajduk pokazuje da je ekipa iz višeg stepena takmičenja, njegova igra je ubojitija i efikasnija. U 39mni. posle uspešno izvedenog napada Drašković matira golamana Stajčića za vodstvo od 1:2.

I u drugom poluvremenu Hajduk je tim koji diktira tempo i ima više od igre. U 60min. Lazić koristi katastrofalnu grešku inače vrlo dobrog golmana Stajčića i postiže gol za 1:3. Zadnjih petnaest minuta Mitros igra na sve ili ništa, žestoko napada i tera golmana Đurića na kapitulaciju u 85min. izvanrednim pogotkom Malinovića u 85min za konačnih 2:3. Jedna lepa i korektna utakmica dva velika sportska prijatelja završena je ipak pobedom bolje ekipe.

Pehar kapitenu pobedničke ekipe Panić Nenadu uručio je predsdenik GFS Sremska Mitrovica Saša Umetić.

Hajduk: Đurić, Pavlović, Vidović, Stankić, Zeljković, Lazić, Ilić, Trebovac, Drašković, Maričić, Jovanović, igao Bošković.
Trener Stevan Krstić.

Mitros: Stajčić, Milošević, Maksimović, Panić, Ivković, Aćimović, Malinović, Nikolić, Makitanović i Kovačević.
Trener Bogdan Radivojev, fizioterapeut Bojan Radivojev.

Izvor: sirmiuminfo.rs

Podeli.

Ostavite komentar

7 − 1 =

Created by smartcode