Derbi Druge lige Srbije zasluženo pripao Sremcima

0

Nakon poraza u Beočinu, domaća ekipa je uspela da se oporavi i da ne dozvoli glavnom konkurentu da preotme bodove i pokazala da zaslužuje da bude u Prvoj ligi Srbije i u utakmici punoj preokreta uspela da zabeleži nove bodove na domaćem terenu i ostane jedina ekipa koja na domaćem terenu ima sve pobede.

Utakmica pred oko dvestotinak ljudi u PSC Pinki je bila prava derbi utakmica, svi posetioci su uživali u pravoj rukometnoj utakmici, utakmici gde su mogli da vide pravu borbu dve ekipe koje zaslužuju da se nađu u Prvoj ligi Srbije.

Na samom početku domaća ekipa RK „Srem SM“ je otvorila utakmicu kako je samo mogla poželeti, nakon sedam minuta rezultat je bio 4:0, ali, gosti pokazuju zašto su glavni konkurenti na prvo mesto. Sa sigurnim izvođenjem sedmeraca, čvrstom odbranom i nekoliko tehničkih grešaka domaćina, uspevaju da rezultat preokrenu sebi u korist i u jednom momentu na semaforu je rezultat bio 5:9. Domaći igrači nemaju rešenje za raspucanog Rakovića, ali imaju i iskusnog Marjanova koji svojim golovima vraća nadu Sremcima. Do poluvremena domaća ekipa je uspela da smanji rezultatsku prednost i na poluvreme se otišlo sa zaostatkom od dva gola prednosti.

U drugo poluvreme domaćini su ušli dosta ozbiljnije što se videlo od prvih minuta, prednost gostiju se lagano istopila i u završnicu utakmice se ušlo nerešenim rezultatom. Do zadnjih 5 minuta se igralo gol za gol i u tom momentu domaća ekipa podiže odbranu na pravi nivo i uz sigurnu realizaciju Marjanova, Krstića i Mirila, dolazi do golova koji se ispostavilo znače i pobedu.

O novoj pobedi trener Drča je rekao: „Jako teška utakmica. Nismo odigrali na očekivanom nivou.Dosta tehničkih grešaka i nervoze. U svemu najbolje je rezultat i dva boda. Hvala publici na podršci i nadam se da će Vas biti sve više i više.“

Na utakmici smo videli dosta lepih akcija, dosta lepih golova sa obe strane, igru koja zaslužuje da se nađe u Prvoj ligi Srbije. Još jedna stepenica je savladana, još jedan protivnik je iz Mitrovice otišao pognute glave, još jednom su igrači RK „Srem SM“ pokazali da imaju iskusnu ekipu, da igraju lep rukomet i da na ove momke treba dobro da se obrati pažnja.

Podeli.

Ostavite komentar

three × 1 =

Created by smartcode