Cement (Beočin) – Radnički (SM) 0:0

0

Beočin: Stadion Cementa, gledalaca 250. Sudija: Nebojša Zeljković iz Crvenke. Žuti katon: Bojić (Radnički)

CEMENT: Romić 7, Stankov 7, Janković 6, Berić 6 (Velimirov 6), Pronek 7, Đokić 6 (Milić 6), Bičkaji 7 (Mitrović 6), Tepić 6, Simić 7, Stojisavljević 7, Milovac 7.

RADNIČKI: Petrović 7, Savinović 7, Lovrić (kapiten) 7, Đ.Simikić 7, Novaković 6, N.Simikić 7, D.Bojić 6 (Savić 7), Skorupan 7, Milojević 6 (Kovačić 7), Sovilj 6, Ninković 6 (Strupar 7).

Igrać utakmice Marko Savinović Radnički (SM)

U prvom kolu prvenstva Srpske lige grupa Vojvodina, sastala su se u Beočinu dva sremska kluba.

U zanimljivoj i borbenoj utakmici, mitrovački Radnički je za nijansu bio bolji tim. Hesnerci su tokom ćitave utakmice više držali loptu u svom posedu, lepo kombinovali, napadli i i stvarali šanse. Ipak nerešen rezultat je najpravedniji ishod ove utakmice.

Crveno-beli iz Hesne su u 50. minuti imali najpovoljniju šansu. Skorpuan je idelano nabacio loptu u šesnajsterac Cementa, a kapiten Lovrić je glavom loptu poslao pored stative.

U samoj završnici utakmice u 90. minuti igrači Cemnta su imali stopostotnu šansu. Brzonogi Simić je pobegao odbrani Radničkog i sa desne strane izbio ispred golmana Petrovića. Šutirao je pored istrćalog Petrovića i lopta je pored same desne stative otišla u gol aut.

U redovima Radničkog istako se golna Petrović. Kapiten Lovrić i povrtanik Marko Savinović koji je sigurnom igrom u odbrani i stalnim napadima po levoj strani pravi dar mar u odbrani Cemnata.

Terneri Radničkog Darko Baljak i njegov pomoćnik Budimir Mitrović mogu da budu zadovoljni prikazanom igrom, borbenošću i zalaganjem henserskih fudbalera.

Sudija Nebojša Zeljković iz Crvenke sa svojim pomoćnicima Lukić Dušanom iz Sombora i Šćepanović Dejanom iz Kule je odlično sudio i bez greške vodio ovu korektnu i fer utakmicu

U subotu 20. avgusta u Hesnu dolazi odlična ekipa Vršca.

Podeli.

Ostavite komentar

1 × five =

Created by smartcode